MZ Producties

Mijn naam is Michel van Zanten, geboren en getogen in het prachtige Westland. Na jarenlang te hebben gewerkt voor TV Producenten als Endemol en Eyeworks ben ik in 2018 op eigen benen gaan staan met MZ Producties. 
Ik merkte dat video meer en meer een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Informatie willen we het liefst snel kunnen verwerken en delen. Video is daarom een zeer populaire marketingtool en niet meer weg te denken uit deze razendsnelle maatschappij. MZ Producties is daarin een creatieve partner die voorziet in die behoefte. 

Neem contact op

 

IMG 4886

De juiste boodschap vertalen naar een doeltreffende videoproductie.

Dat is waar MZ Producties voor staat.  Van het bedenken van een script tot de allerlaatste edit, MZ Producties begeleid en regelt het hele proces. Daarbij staat de kwaliteit van de videoproductie altijd centraal. We gaan daarbij het liefst niet rechtdoor maar proberen op creatieve en eigenwijze jouw verhaal te vertellen. 

Dus, op zoek naar een videoproductie in welke vorm dan ook? MZ Producties denkt graag met je mee op weg naar een prachtig eindresultaat. En meer…

Bekijk ons portfolio

 

IMG 1530

MZ Producties denkt met ons mee

MZ Producties zet altijd het resultaat neer dat we zoeken. MZ Producties denkt met ons mee, ontzorgt ons tijdens de productie en verwerkt feedback conform onze wens. Ook buiten kantooruren ;)

MZ Producties weet het altijd weer voor elkaar te krijgen

Het ontwikkelen van de ‘medewerkers van de toekomst’ is 1 maar hoe zien die eruit en wat doen ze dan precies? Dan komt de kracht van beeld en ervaring van Michel om de hoek die het voor ons altijd weer in een mooie video weet te gieten. Zelfs al is het soms 5 voor deadline! 😊

Ze stellen nooit teleur

"MZ Producties zet de toon in videoland. Zij hebben aan een half woord genoeg om een fris filmpje te maken van topkwaliteit met alle inhoud die je wenst. Ze stellen nooit teleur."

Creatieve videopartner

"MZ Producties is voor ons de creatieve videopartner die onze ideeën en visies uitstekend weet om te zetten in prachtige beelden."

De wauw factor

“Beelden zeggen meer dan woorden. Met dank aan MZ Producties hebben we hier zeker betekenis aan kunnen geven d.m.v. onze bedrijfsfilm.
Van A tot Z een superieure begeleiding met als 1 doel… de WAUW-factor. Smaakt naar meer als je het ons vraagt”

Ik kan MZ Producties van harte aanbevelen

Ik kan MZ Producties van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een partij die met je mee denkt, tijdens het hele proces voor je klaar staat én uiteindelijk een video oplevert waar je blij van wordt.

Michel haalt de kernpunten er uit en denkt direct in beelden

Michel haalt de kernpunten er uit en denkt direct in beelden, wat erg prettig is om tot een definitief concept te komen. De dag van het draaien ging heel relaxt en iedereen werd op z’n gemak gesteld, wij zijn erg happy met het eindresultaat!